Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2961 kJ / 708 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 Min
Budino di mais (senza glutine)
15 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Gelato agrodolce al cetriolo
8h 20min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Cremolata di ricotta e cannella
10 Min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Crostata Arlecchino
1 Std.
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2 Std. 30 Min