Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2961 kJ / 708 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli asparagi e bottarga
45 分钟
Biscottini cipolla e semi di zucca
50 分钟
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1h 5min
Pulcini uova
30 分钟
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45 分钟
Bicchierini di red velvet (per 2 persone)
2h 40min
Uovo di Pasqua con sorpresa
2小时 25 分钟
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35 分钟