Panna cotta danese

Panna cotta danese

3.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

  • 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 400 g di latte freddo
  • 7 fogli di gelatina ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
    1 bustina di vaniglia in polvere
  • 300 g di frutta fresca mista di stagione, a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 36.1 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 846.6 kJ / 202.3 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...