Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta frolla al cioccolato
- 100 g di zucchero
- 330 g di farina tipo 0
- 20 g di cacao amaro in polvere
- burro q.b.
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di fagioli secchi (per la cottura in forno)
Crema al moscato
- 240 g di zucchero
- fragole a pezzi. q.b. per decorare
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di agar agar
- 300 g di vino dolce tipo moscato rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1950.1 kJ / 466.1 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 65.1 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Mousse all'amarena
45min
Coupelle ripiene
35min
Canapè frittatine di verdura
35min
Tortini di fichi
6 Std. 5 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Budino di ricotta
5h 45min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Crostatine al limoncello
2 godz. 35 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2j 30 menit