
Urządzenia i Akcesoria
Crostata strudel (di Erica Liverani)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 fette
Składniki
Pasta frolla
-
di farina tipo 00220 g
-
di burro a pezzi100 g
-
di zucchero100 g
-
uovo1
-
di lievito in polvere per dolci (8 grammi circa)1 cucchiaino
Ripieno
-
di zucchero100 g
-
di mele Golden Delicious a cubetti, (2 mele)300 g
-
di burro30 g
-
di uvetta40 g
-
di cannella in polvere1 pizzico
-
di pinoli tostati40 g
-
di Rum15 g
Copertura
-
di zucchero150 g
-
di burro150 g
-
uova3
-
di farina di mandorle150 g
-
di farina tipo 0055 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
481 kcal /
2301 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Erica Liverani
10 Przepisów
Włochy
Włochy