
Urządzenia i Akcesoria
Pane al lardo e timo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 pezzi
Składniki
-
di acqua250 g
-
di malto di orzo1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di farina tipo 1500 g
-
di lardo a fettine70 g
-
di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate3 rametti
-
di sale1 cucchiaino raso
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
598 kcal /
2502 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
98 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy