
Urządzenia i Akcesoria
Pane al lardo e timo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 pezzi
Składniki
-
250 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 1
-
70 g di lardo a fettine
-
3 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
1 cucchiaino raso di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
598 kcal /
2502 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
98 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy