Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro
40min
Tarallini al latte
3h 10min
Maionese
10min
Sgaiozzi
3h 30min
Bignè lumachine
Brak ocen
Galette des rois ai marroni
Brak ocen
Burro ai funghi porcini
4h
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Crocchette (senza glutine)
5 godz. 5 min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15min