Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema all'aglio
50 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Torta di riso carrarina
3u. 10min
Salsa della nonna
3h 30min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Pandoro
12u.
Burro mediterraneo
5h 20min
Patè al formaggio di capra
10 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Dado granulare
8 Std. 15 Min