Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mascarpone
24h 10min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20 min
Stelle di mare
30min
Olio allo za'atar
1h 10min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Daiquiri
10 min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min