Burro al tonno

Burro al tonno

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 27.2 g
Kalorie 7155 kJ / 1710 kcal
Tłuszcz 177 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...