Urządzenia i Akcesoria
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Porcini Parmesan Stuffing
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water250 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh rosemary leaves2 sprigs
-
chestnut mushrooms halved100 g
-
shallots halved70 g
-
unsalted butter diced20 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Fillet of Beef
-
beef fillet1100 - 1200 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
unsalted butter1 Tbsp
Red Wine Gravy
-
red wine150 g
-
redcurrant jelly150 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
585.1 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
1819.9 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Simple Turkey Gravy
25 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 godz.
Peppercorn Sauce
30 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min