Urządzenia i Akcesoria
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Porcini Parmesan Stuffing
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water250 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh rosemary leaves2 sprigs
-
chestnut mushrooms halved100 g
-
shallots halved70 g
-
unsalted butter diced20 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Fillet of Beef
-
beef fillet1100 - 1200 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
unsalted butter1 Tbsp
Red Wine Gravy
-
red wine150 g
-
redcurrant jelly150 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
585.1 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
1819.9 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min