
Wersje kompatybilne
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms halved
- 70 g shallots halved
- 20 g unsalted butter diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
lub ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour mixed with 1 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 435 kcal / 1819.9 kJ
- Białko
- 35.6 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Sód
- 585.1 mg
Alternatywne przepisy
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min