Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 10 g de gingembre frais (1 cm env.)
- 35 g de vinaigre de cidre
- 25 g d'huile végétale
- 15 g de jus de citron vert
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 25 g de sirop d'agave
- 30 g d'échalotes
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 10 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 400 - 500 g de chou blanc, coupé en morceaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 555 kJ / 133 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20 min
Salade de fenouil et pomme
20 min
Salade de crudités à la thaïe
15min
Salade grecque de chou blanc
2h 15min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10 min
Salade de chou blanc
10 min
Salade vietnamienne, crevettes et nouilles
20 min
Salade thaïe aux crevettes
35 Min
Salade d'aubergine au yaourt
2h 10min
Salade asiatique de carottes, canneberges et coriandre
10 min
Laab kai (Salade au poulet)
35 Min
Chou en salade
10 min