Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'amandes en poudre
- 30 g de beurre, pour les ramequins
- 6 clémentines, détaillées en suprêmes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2088.5 kJ / 503 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 min
Le milhassou
2h
Moelleux aux pommes
1h
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Gratin poire-banane
55 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Papillote de fruits
30 min
Tarte à l'orange
12h
Cakes miel, gingembre et mandarine
55 min
Pannacotta au melon
2h 15min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min