Minibouchées aux saint-jacques et safran

Minibouchées aux saint-jacques et safran

3.4 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • de comté coupé en morceaux
    80 g
  • de beurre pour les moules
    15 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    180 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    120 g
  • de lait tiédi
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de safran en poudre
    1 dose
  • noix de saint-jacques sans corail, coupées en deux
    12
    24 noix de pétoncle

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1314 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...