Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pommes, pelées et épépinées
- 30 g de farine de blé
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 300 g de lait demi-écrémé
- 3 blancs d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711 kJ / 167 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse vanille-pomme
7h
Mousse à l'abricot
2 Std.
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1 godz. 5 min
Mousse aux nectarines
2u. 45min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges
45 Min
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Tiramisu aux cerises
2小时 15 分钟
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Verrine à la pomme
30min
Mousse de kiwi
2小时 15 分钟