Tiramisu aux poires et crème de marron
TM6 TM5

Tiramisu aux poires et crème de marron

4.6 (80 ocen)

Składniki

  • 1 poire Williams, détaillée en dés (1 cm env.)
  • 60 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'alcool de poire (opcjonalnie)
    lub 1 c. à soupe de rhum (opcjonalnie)
  • 2 œufs, blancs et jaunes séparés
  • 250 g de mascarpone
  • 100 g de crème de marrons
  • 6 biscuits à la cuillère, coupés en deux
  • 1 c. à soupe de pralines roses pour la finition (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1203 kJ / 287 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
24.3 g
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy