Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (12 g)
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de fromage de chèvre frais
- 150 g de fromage blanc nature
- fleur de sel
- poivre moulu (3 tours de moulin)
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 60 g d'huile d'olive
- 8 tranches de pain de campagne
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 986 kJ / 237 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Croque-cake
50min
Dip d'asperges blanches
15min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacotta parmesan
2h 20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min