Terrine de chèvre à la ciboulette

Terrine de chèvre à la ciboulette

3.9 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
8 parts

Składniki

  • 1 bouquet de ciboulette fraîche
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (12 g)
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 400 g de fromage de chèvre frais
  • 150 g de fromage blanc nature
  • fleur de sel
  • poivre moulu (3 tours de moulin)
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 60 g d'huile d'olive
  • 8 tranches de pain de campagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 8 g
Kalorie 986 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...