Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons

Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons

4.7 171 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
25 pièces

Składniki

La pâte à cannelés
  • 15 g de noisettes décortiquées
  • 200 g de lait
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 115 g de magret de canard fumé dégraissé (2 paquets de 90 g)
  • 50 g de farine de blé
  • 1 œuf
  • 50 g d'emmental râpé
Le confit d'oignons
  • 400 g d'oignons coupés en quatre
  • 50 g de beurre
  • 1 c. à café rase de sucre roux
  • 10 g de vinaigre balsamique
  • 4 c. à soupe de gelée de groseille

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2.5 g
Kalorie 323.4 kJ / 77.4 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...