Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons

Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons

4.7 169 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
25 pièces

Składniki

La pâte à cannelés
  • de noisettes décortiquées
    15 g
  • de lait
    200 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de magret de canard fumé dégraissé (2 paquets de 90 g)
    115 g
  • de farine de blé
    50 g
  • œuf
    1
  • d'emmental râpé
    50 g
Le confit d'oignons
  • d'oignons coupés en quatre
    400 g
  • de beurre
    50 g
  • de sucre roux
    1 c. à café rase
  • de vinaigre balsamique
    10 g
  • de gelée de groseille
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 77.4 kcal / 323.4 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...