Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle

Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle

3.6 215 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    30 g
  • de fond de veau en poudre
    1 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    250 g
  • d'échalotes pelées et coupées en deux
    60 g
  • de vin blanc
    200 g
  • d'eau
    150 g
  • de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
    300 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe rase
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • de crème liquide entière
    70 g
  • de veau émincé
    500 g
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 529 kcal / 2221 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...