
Urządzenia i Akcesoria
Pommes de terre farcies
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
pommes de terre gros calibre, lavées et brossées4
-
gousse d'ail1
-
de persil frais équeutée1 branche
-
de jambon coupé en morceaux200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de fromage frais type St Môret®150 g
-
gruyère râpé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
134 kcal /
562 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
16.4 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs d'enfance
10 Przepisów
Francja
Francja