Filet de colin à la sauce tomate

Filet de colin à la sauce tomate

4.5 84 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • de carottes coupées en tronçons
    100 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de vin blanc
    50 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    100 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    50 g
  • filets de colin
    6
  • riz (opcjonalnie) pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 146 kcal / 612 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...