Cannelloni à la ricotta

Cannelloni à la ricotta

4.1 424 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de tomates coupées en gros morceaux
    500 g
  • de concentré de tomate
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • piment doux à ajuster en fonction des goûts
  • de viande hachée
    400 g
  • de ricotta
    100 g
  • de lasagne et une grande quantité d'eau froide
    14 feuilles
  • de lait
    250 g
  • de farine de blé
    20 g
  • de beurre
    20 g
  • de gruyère râpé
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 771 kcal / 3237 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...