Camembert rôti au Varoma

Camembert rôti au Varoma

4.5 206 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 c. à café de sel
  • 500 g d'eau
  • 700 g de pommes de terre épluchées et entières
  • 1 camembert au lait cru bien fait (250 g)
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.8 g
Kalorie 1441 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 38.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...