Camembert rôti au Varoma

Camembert rôti au Varoma

4.5 192 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre épluchées et entières
    700 g
  • camembert au lait cru bien fait (250 g)
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 344 kcal / 1441 kJ
Białko 16.8 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 38.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...