
Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
363 kcal /
1505 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
470 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Kedgeree
45 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Cauliflower Cheese
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Fish Stew
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Seafood Risotto
40 min