Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Pâté
55p
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40p
Hollandaise Sauce
15p
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2óra 15p
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6óra 30p
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2óra
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1óra 10p
Asparagus Risotto
45p
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2óra
Haddock, Leek and Stilton Pies
1óra 30p
Cullen Skink
45p
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1óra 50p