Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kedgeree
45 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min