Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Curried Coleslaw
10 min
Mushroom Risotto
30 min