Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Kedgeree
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min