Wersje kompatybilne
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Kedgeree
45 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Vegetable Stroganoff
30min
Portuguese Leeks
45 Min
Vegan Gravy
45 Min