Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
leeks halved lengthways then sliced (5 cm)500 g
-
waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
-
garlic cloves2
-
red onion (approx. 110 g), quartered1
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
white wine vegan50 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
soy cream for cooking100 g
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
956 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Portuguese Leeks
45 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Courgettes with Corn
25 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Colcannon
35 min
Red Pepper Houmous
5 min