Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huevos duros y ejotes
- 1600 g de agua
- 4 huevos
- 300 g de ejotes, sin puntas
Aderezo
- 5 g de perejil fresco
- 30 g de mostaza Dijon
- 50 g de aceite de oliva
- 15 g de vinagre de vino blanco
- ¼ cdita de sal fina
- 20 g de agua
Montaje
- 1 pepino, en rebanadas
- 100 g de jitomates cherry, en rebanadas
- 100 g de atún enlatado en agua, colado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 723.8 kJ / 172.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 Min
Aguacates rellenos de atún
20 Min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25 Min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 Min
Ensalada de manzana y tocino
20 Min
Ensalada capresse
15min
Ensalada de berros
30 Min
Ensalada con tortitas de amaranto y atún
20 Min
Ensalada de aguacate y queso mozzarella
20 Min
Ensalada de pepino y yogurt
15min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Ensalada de garbanzos
20 Min