Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aderezo
-
1 ½
cdita de mostaza en polvo
lub 1 ½ cda de mostaza Dijon - 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta molida
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 120 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de salsa maggi
Verduras
- 1200 g de agua
- 1 cdita sal marina
- 400 g de coliflor, en floretes
- 250 g de ejotes, sin tallo, cortados por la mitad
- 180 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 40 g de cebolla morada, fileteada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 693 kJ / 165 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Ejotes almendrados
30 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Ensalada de coliflor con elotitos
30 min
Ensalada de garbanzo
10min
Ensalada de garbanzos
20 min