Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 70 g de salsa de soya
- 10 g de salsa de pescado
- 10 g de vinagre de arroz
- 30 g de jugo de limón, recién exprimido
- 5 g de cebolla cambray, sólo el tallo
Taquitos
- 10 g de jengibre
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 230 g de hongos cremini
- 1 cucharadita de sal fina
- 250 g de col morada
- 125 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 5 g de menta fresca, sólo las hojas
- 5 g de cilantro, sólo las hojas
- 10 hojas de papel de arroz
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 189 kJ / 45 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tabule de quinoa
10min
Hamburguesa de portobello
30 min
Sushi cakes
1h
Rollos veganos de verano
35min
Keppe de quinoa
1h
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1h
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Donas de sushi
2h
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Quinoa bowl con hongos
45 min