Col rellena en salsa agridulce

Col rellena en salsa agridulce

4.3 13 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porciones

Składniki

Hojas de col
  • 1 col grande
  • 500 g de agua
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 1000 g de carne molida de res
  • 2 cdita de sal fina o al gusto
  • 1 ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 2 cdita de ajo en polvo
  • 180 g de catsup
  • 3 huevos
  • 40 g de arroz crudo
  • 800 g de jitomate guaje en cuartos
  • 350 g de puré de tomate
  • 60 g de jugo de limón
  • 1 cda de azúcar mascabado
  • 250 g de cebolla fileteada

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porciones

Sód 1391 mg
Białko 48 g
Kalorie 2328 kJ / 554 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...