Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 1236 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie all'indiana
35min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2h 40min
Patate speziate
1 godz. 15 min
Patate svedesi
55min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Zucca al curry
45 min
Stoemp (purea di verdure)
35min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Fagioli in agrodolce
35min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Purè di fagioli alla paprika
25min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min