Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 1236 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di ceci e polpettine
50min
Riso integrale al pesto di rucola
45 min
Zuppa di cous cous alla zucca
30min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40min
Zuppa di uova e tofu
55min
Zuppa di quinoa
35min
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Lasagne pesce e verdure
1h 50min
Carbonara di seitan
40min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min