Zuppa di coriandolo, baccalà e uova

Zuppa di coriandolo, baccalà e uova

2.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di coriandolo fresco foglie e gambi
  • 10 g di menta fresca
  • 6 spicchi di aglio
  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 1500 g brodo di pesce
  • 2 cucchiaini di sale
  • 6 uova
  • 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
  • pane abbrustlito, per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 789 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 1236 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...