Foie gras au piment d'Espelette

Foie gras au piment d'Espelette

4.8 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 parts

Składniki

  • foie gras de canard cru (400-500 g)
    1
  • de porto
    20 g
  • de calvados
    5 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à café
  • de piment d'Espelette
    2 c. à café
  • d'eau
    800 g
  • de glaçons et un récipient d'eau froide
    300 - 400 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 465 kcal / 1914 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...