
Urządzenia i Akcesoria
Foie gras au piment d'Espelette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 parts
Składniki
-
foie gras de canard cru (400-500 g)1
-
de porto20 g
-
de calvados5 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 c. à café
-
de piment d'Espelette2 c. à café
-
d'eau800 g
-
de glaçons et un récipient d'eau froide300 - 400 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
465 kcal /
1914 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs & épices
10 Przepisów
Francja
Francja