Foie gras au piment d'Espelette

Foie gras au piment d'Espelette

4.8 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 parts

Składniki

  • 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de porto
  • 5 g de calvados
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de piment d'Espelette
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 465 kcal / 1914 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...