Terrine de lapin aux herbes

Terrine de lapin aux herbes

4.5 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
20 portions

Składniki

  • de viande de lapin, en morceaux (1 lapin env.)
    600 g
  • de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
    600 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'échalote
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de persil plat frais équeutés
    8 brins
  • de cerfeuil frais équeutés
    5 brins
  • de thym frais effeuillées
    2 branches
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    15 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 g
  • œuf
    1
  • feuilles de laurier frais
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 139 kcal / 579 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...