Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'amandes
- 60 g de sucre
- 1 oeuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
- 2 feuilles de pâte filo
- 50 g de beurre, non salé, fondu
- 40 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Poisson au four à la grecque et boulgour
1j 30 menit
Casserole duchesse aux légumes
Brak ocen
Smoothie bowl rose à la betterave
Brak ocen
Galette des Rois à la frangipane
50 menit
Pizza Margherita
2j 10 menit
Lasagne à la bolognaise
2j 30 menit
Cheesecake cuit
3h 10min
Pastilla de poulet
1h 10 min
Burger de poulet à l'indienne
4 Std.
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1 Std. 40 Min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1 Std. 45 Min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3h 15min