Urządzenia i Akcesoria
Dorer 350 g d'échalotes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
10 g d'huile d'olive10 g d'huile végétale
-
10 g de beurre doux ou demi-sel
-
350 g d'échalote coupées en deux dans la longueur
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Haute température
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Oignons caramélisés (200 g)
40 dk
Rissoler 200 g de poireaux
20 dk
Rissoler 350 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Rissoler 250 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 dk
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 dk
Caraméliser 200 g d'oignons
40 dk
Dorer 200 g d'oignons
25 dk
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 dk
Rissoler 300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Rissoler 200 g d'oignons
20 dk
Fond de légumes
45 dk