Doigts de beignet à la citrouille
TM6 TM5

Doigts de beignet à la citrouille

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 450 g de potiron, en morceaux (3-4 cm)
  • 700 g d'eau
  • 2 pincée de sel
  • 1 ½ c. à café de levure déshydratée
  • 300 g de farine à pain
  • 85 g de sucre
  • 3 c. à café de cannelle, moulue
  • de l'huile végétale, pour frire

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
228 kJ / 54 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy