
Urządzenia i Akcesoria
Doigts de beignet à la citrouille
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 morceaux
Składniki
-
de potiron en morceaux (3-4 cm)450 g
-
d'eau700 g
-
de sel2 pincée
-
de levure déshydratée1 ½ c. à café
-
de farine à pain300 g
-
de sucre85 g
-
de cannelle, moulue3 c. à café
-
de l'huile végétale pour frire
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
54 kcal /
228 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks