Doigts de beignet à la citrouille

Doigts de beignet à la citrouille

4.2 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 morceaux

Składniki

  • de potiron en morceaux (3-4 cm)
    450 g
  • d'eau
    700 g
  • de sel
    2 pincée
  • de levure déshydratée
    1 ½ c. à café
  • de farine à pain
    300 g
  • de sucre
    85 g
  • de cannelle, moulue
    3 c. à café
  • de l'huile végétale pour frire

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 54 kcal / 228 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...