Doigts de beignet à la citrouille

Doigts de beignet à la citrouille

4.3 6 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 morceaux

Składniki

  • 450 g de potiron en morceaux (3-4 cm)
  • 700 g d'eau
  • 2 pincée de sel
  • 1 ½ c. à café de levure déshydratée
  • 300 g de farine à pain
  • 85 g de sucre
  • 3 c. à café de cannelle, moulue
  • de l'huile végétale pour frire

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 1 g
Kalorie 228 kJ / 54 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...