Urządzenia i Akcesoria
Espresso 'Baked' Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered90 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
unsalted butter30 g
-
smoked lean bacon cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
water100 g
-
strong brewed coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste20 - 30 g
-
40 g treaclesugar beet molasses40 g
-
tomato purée40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste (homemade - see tips)1 tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
1039 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Boston Baked Beans
20 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Tomato Kasoundi
2 godz.
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 godz. 5 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min