Urządzenia i Akcesoria
Espresso 'Baked' Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered90 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
unsalted butter30 g
-
smoked lean bacon cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
water100 g
-
strong brewed coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste20 - 30 g
-
40 g treaclesugar beet molasses40 g
-
tomato purée40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste (homemade - see tips)1 tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
1039 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min