Urządzenia i Akcesoria
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pieces
Składniki
Potato Roly-polies
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes cut in pieces (3 cm)330 g
-
shallots halved60 g
-
dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezeddried morel mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed15 g
-
unsalted butter diced20 g
-
medium egg1
-
cornflour1 Tbsp
-
Taleggio cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
puff pastry, ready-rolled275 g
-
plain flour for dusting
Chive Dip
-
crème fraîche200 g
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh chives (opcjonalnie) finely sliced, plus extra for garnishing (optional)½ bunch
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8 g
Kalorie
1317 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 Std.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Peanut Butter Milkshake
15 Min
Black Forest Trifle
1 Std. 45 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Raspberry Balsamic Glaze
73 Std.
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2 Std.
Seafood Risotto
40 Min