Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
lub dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Quiche Lorraine
45 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Dauphinoise Potatoes
50min