Papillotes de merlu fenouil, citron, olives

Papillotes de merlu fenouil, citron, olives

3.9 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon (1/2), coupé en morceaux
    60 g
  • de crème fraîche épaisse à 0% de MG
    4 c. à soupe
  • le jus de 2 citrons verts
  • de safran
    1 pincée
  • de fenouil en fines lamelles
    400 g
  • de filet de merlu
    500 g
  • orange (4 rondelles)
    1
  • olives noires en rondelles
    12
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 955 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...