Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes

Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes

3.7 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
  • 80 g de gros sel
  • 50 g de céleri branche coupé en tronçons de 2 cm
  • 50 g de céleri-rave coupé en dés d'1 cm de côté
  • 80 g d'oignons nouveaux coupés en quatre
  • 1 pamplemousse en quartiers
  • 1 orange en quartiers
  • 2 citrons verts en quartiers
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 20 g d'huile d'olive
  • ½ grenade

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 1308 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...