
Urządzenia i Akcesoria
Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
de filet de saumon frais, paré et désarêté400 g
-
de gros sel80 g
-
de céleri branche coupé en tronçons de 2 cm50 g
-
de céleri-rave coupé en dés d'1 cm de côté50 g
-
d'oignons nouveaux coupés en quatre80 g
-
pamplemousse en quartiers1
-
orange en quartiers1
-
citrons verts en quartiers2
-
du sel
-
du poivre moulu
-
d'huile d'olive20 g
-
grenade½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
314 kcal /
1308 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°13
66 Przepisów
Francja
Francja