Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes

Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes

3.8 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de filet de saumon frais, paré et désarêté
    400 g
  • de gros sel
    80 g
  • de céleri branche coupé en tronçons de 2 cm
    50 g
  • de céleri-rave coupé en dés d'1 cm de côté
    50 g
  • d'oignons nouveaux coupés en quatre
    80 g
  • pamplemousse en quartiers
    1
  • orange en quartiers
    1
  • citrons verts en quartiers
    2
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive
    20 g
  • grenade
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1308 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...