Cake au chèvre, parmesan et tomates

Cake au chèvre, parmesan et tomates

4.1 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 125 g de yaourt nature
  • 190 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 120 g de fromage de chèvre demi-sec, type selles-sur-cher
  • du sel
  • 12 tomates cerise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 2571 kJ / 615 kcal
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...