Cake au chèvre, parmesan et tomates

Cake au chèvre, parmesan et tomates

4.2 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • œufs
    3
  • de piment d'Espelette
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    80 g
  • de yaourt nature
    125 g
  • de farine de blé
    190 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de fromage de chèvre demi-sec, type selles-sur-cher
    120 g
  • du sel
  • tomates cerise
    12

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 615 kcal / 2571 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...