Cake pesto-mozzarella

Cake pesto-mozzarella

4.2 139 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
10 morceaux

Składniki

  • beurre doux pour le moule
  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 60 g de pignons de pin
  • 10 g de basilic frais équeuté
  • 80 g d'huile d'olive
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 125 g de lait entier
  • 200 g de mozzarella détaillée en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 12.4 g
Kalorie 1229 kJ / 292 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...