Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de poires très mûres, détaillées en cubes
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g d'amandes émondées
- 100 g de farine de blé
- 100 g de sucre roux
- 20 g de cacao en poudre (opcjonalnie)
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 594 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Błonnik
- 10.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55min
Crumble pommes-framboises-coco
1 godz. 5 min
Crumble kiwi, poire et chocolat
1h 10min
Clafoutis poire-speculoos
45min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45min
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Tarte poire-chocolat
55min
Crumble poires-chocolat
45min
Crumble aux pommes
45min