Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 3 œufs
- 80 g de lait
- 100 g de beurre, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 1 poire, cœur retiré, non pelée et en petits dés
- 200 g de camembert non coulant, en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2417 kJ / 581 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake au surimi et à la courgette
1h 5min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h
Cake aux 3 fromages
50min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Cake au crabe
55min
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min
Cake chèvre et noix
50min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1 Std. 10 Min