
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 180 g de saumon frais détaillé en morceaux
- 2 blancs de poireau coupés en tronçons (1,5 cm)
- 10 g de beurre pour le moule
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 100 g de lait
- 70 g d'huile neutre
- 2 c. à soupe de fromage blanc nature
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction de goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
- 8 tomates confites à l'huile, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 546 kcal / 2285 kJ
- Białko
- 21 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Węglowodany
- 45 g