Butternut à la cannelle, œuf mollet

Butternut à la cannelle, œuf mollet

3.9 89 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de courge butternut épluchée en fines tranches
    500 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • œufs
    4
  • de canneberges déshydratées
    40 g
  • de pommes acidulées en fines tranches
    300 g
  • de roquette
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 111 kcal / 465 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...