Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 500 g de courge butternut, épluchée en fines tranches
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- sel
- poivre moulu
- 4 œufs
- 40 g de canneberges déshydratées
- 300 g de pommes acidulées, en fines tranches
- 100 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Purée potiron-orange
30 Min
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Butternut au pesto de graines de courge
40 Min
Carottes à l'orange et au cumin
40 Min
Purée butternut-noisettes
50 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min