Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'aubergines bio, dont 450 g en morceaux et 300 g en rondelles
- 100 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de fenouil, en tranches fines
- 70 g d'olives noires, en rondelles
- 350 g de tomates jaunes, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Gratin de fenouil au fromage
55 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 menit
Courgettes à la menthe
30 min
Fenouil à l'orientale
15min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Gratin de fenouil
35 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Carottes à l'orange et au cumin
40 min
Mijoté d'aubergine
35 Min
Saumon au fenouil
40 min
Carottes au cumin
35 Min