![Tian de fenouil, aubergines et tomates Tian de fenouil, aubergines et tomates](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/274649.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'aubergines bio, dont 450 g en morceaux et 300 g en rondelles
- 100 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de fenouil, en tranches fines
- 70 g d'olives noires, en rondelles
- 350 g de tomates jaunes, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Fenouil à l'orientale
15 min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 Std. 10 Min
Courgettes à la menthe
30min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Saumon au fenouil
40p
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Gratin de fenouil
35 Min