Polenta aux olives et tomates confites

Polenta aux olives et tomates confites

4.0 90 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 40 g de comté coupé en morceaux
  • 60 g d'olives noires dénoyautées
  • 60 g de tomates confites
  • 500 g de lait de soja
  • 1 c. à café sel fin à ajuster en fonction des goûts
  • 175 g de polenta
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1451 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...