
Urządzenia i Akcesoria
Polenta aux olives et tomates confites
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de comté coupé en morceaux40 g
-
d'olives noires dénoyautées60 g
-
de tomates confites60 g
-
de lait de soja500 g
-
de sel fin à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de polenta175 g
-
d'huile d'olive extra vierge10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
347 kcal /
1451 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'hiver ! vol. II
13 Przepisów
Francja
Francja