Polenta aux cèpes, œuf au plat

Polenta aux cèpes, œuf au plat

3.6 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de polenta précuite
    200 g
  • sel
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de cèpes frais surgelés
    300 g
  • poivre moulu
  • de persil plat frais ciselé
    2 c. à soupe
  • œufs
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 361 kcal / 1518 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...