Polenta aux cèpes, œuf au plat
TM5 TM6

Polenta aux cèpes, œuf au plat

3.6 (48 ocen)

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 200 g de polenta précuite
  • sel
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de cèpes frais surgelés
  • poivre moulu
  • 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
  • 4 œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1518 kJ / 361 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy