Bouillon aux légumes, crozets et herbes

Bouillon aux légumes, crozets et herbes

3.1 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon (1 oignon), coupé en quatre
    80 g
  • de carotte (1 carotte), en cubes
    200 g
  • de panais (1 panais), en cubes
    100 g
  • de courgette (1 courgette), en cubes
    100 g
  • d'eau
    1200 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de menthe fraîche et 10 feuilles ciselées pour la finition
    2 branches
  • de crozets
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 180 kcal / 758 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...