Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de miel
- 260 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 50 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 446.6 kJ / 107.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet Tagada
12hod. 25min
Cannelés
13 godz. 45 min
Truffes chocolat-noisette
12h
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Truffes au chocolat blanc
1h 35 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Glace à la brioche
5h
Mini éclairs aux fraises Tagada
24h
Truffes à la crème de whisky
2 Std. 20 Min
Îles flottantes et compotée de pommes
1h 40min
Le Maltais
5 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 Std. 10 Min