Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'eau
- 75 g de lait
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 120 g de farine
- 4 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 300 g de champignons de Paris frais
- du sel
- 1 c. à café de moutarde
- du poivre moulu
- ½ jus de citron pressé
- 200 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 704 kJ / 170 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Minipastillas sucrées
1h
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 Std. 45 Min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1h 20 min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50min
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min