Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes

Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes

4.3 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de chocolat noir en morceaux
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de poires en cubes
    300 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de cassonade
    30 g
  • de noisettes
    50 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    40 g
  • de sucre glace
    140 g
  • de farine de blé
    35 g
  • de jus d'orange (1½ orange environ)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 692 kcal / 2887 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 87 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...