Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 100 g de lait entier
- 15 g de pâte de pistaches
- 20 g de sucre en poudre, et 5 c. à soupe pour le caramel
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591 kJ / 381 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à la fraise
3h
Crème au praliné
2h 20min
Cheesecake au saumon
4h
Mousse de yaourt au citron
3sa 20 dk
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3 Std. 40 Min
Saucisson au chocolat blanc
5 Std. 15 Min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Crémeux citron et framboises
2sa 30 dk
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min
Mousses de framboises
1j 15 menit
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Mousse de fraises et framboises
20 min