
Urządzenia i Akcesoria
Casse-dents aux amandes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
20 morceaux
Składniki
-
de farine de blé200 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de sucre vanillé (1 sachet)2 c. à café
-
œufs2
-
d'eau de fleur d'oranger2 c. à soupe
-
de sucre en poudre170 g
-
d'amandes non pelées100 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
107.8 kcal /
457.5 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
44.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja